DESCOBRIX LA
CASA DELSTEUS SONS

Preu [0 - 1.000.000]€
Superfície [10 - 1.000] m2

TREBALLEM PER A TU

EN QUÈ PODEM AJUDAR-TE?

Som una empresa que té com a valor fonamental l’economia del bé comú, el bon servici als clients i l’acostament de voluntats. La nostra major satisfacció és aconseguir la felicitat dels nostres clients.

La nostra àmplia experiència ens permet oferir un servici personalitzat i un assessorament complet, ocupant-nos de tot el procés perquè tu, no hages de preocupar-te de res.

He leído y acepto la Política de Privacidad

Venedor / Arrendador

Fotografiem les teues propietats, les taxem, t’assessorem sobre el preu de venta/alquiler basant-se en els immobles de la zona, busquem inquilins de confiança entrevistant-nos amb ells i contrastant les seues dades amb els fitxers de morosos, tramitem el certificat energètic, redactem els contractes, ensenyem les viviendas… Es a dir, estem ací perquè pugues despreocupar-te de tot el procés deixant-ho en mans expertes.

Comprador / Arrendatari

Compta’ns quines són les teues necessitats i nosaltres ens encarregarem de buscar la teua vivenda ideal. Disposem d’immobles de qualsevol tipus en la comarca Marina Baixa, així com terrenys, locals, places de parking…

Comparar